Kirjat kemiaan

Tilaukset sähköpostilla mfka@mfka.fi.

Ilmoita kirjatilauksen lisäksi nimitietosi (+ MAOL:in jäsennumerosi), laskutus- ja toimitusosoitteet.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 10 %.
Toimituskulut 5,50 € (alv 0 %).

 

Kemian demonstraatio-opas (2004) 5,00 €

Opas soveltuu erinomaisesti peruskoulun ja lukion kemian opettajan tarpeisiin. Opas ohjaa monipuolisesti kemian demonstraatioihin ja esittelee niiden vaihtoehtoisia toteutustapoja. Työohjeissa on huomioitu työturvallisuus ja jätteiden hävittäminen.

Kemian tsemppi (1998) 5,00 €

Marita Arminen, Rauha Pesonen
Kemian tsemppi kattaa koko lukio kemian oppimäärän sisältäen lähes 400 tehtävää ratkaisuineen. Tehtävät on jaoteltu perustehtäviin ja syventäviin tehtäviin. Kirja on hyvä apuväline itsenäiseen opiskeluun kurssikirjojen ohella sekä valmentautumiseen reaalikokeeseen ja korkeakoulujen pääsykokeisiin.

Tarina Gilpertistä (1999) 2,00 €

Lena Gennerud ja Karin Södergren
Ruotsissa ja Englannissa suuren suosion saanut Gilbertin tarina peruskoulun ala-asteen oppilaille. Oppimateriaalia voi opettajan harkinnan mukaan käyttää eri luokka-asteilla. Gilbertin seikkailuja seuraamalla ja osallistumalla kirjan kemian töihin oppilas tutustuu mm. kemikaalien ympäristövaikutuksiin.

Kemistietsivä Gilpertti  (1999) 2,00 €

Lena Gennerud ja Karin Södergren
Tiedettä tutkivan lohikäärmeen toinen seikkailu. Kirjan töissä oppilaille tulevat tutuiksi yksinkertaisin välinein aineen olomuodot ja niiden muutokset, rakenne, hiukkaset ja happamuus.