Muita kirjoja

Tilaukset sähköpostilla mfka@mfka.fi.

Ilmoita kirjatilauksen lisäksi nimitietosi (+ MAOL:in jäsennumerosi), laskutus- ja toimitusosoitteet.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 10 % paitsi MAOL-digitaulukot alv 24 %.
Toimituskulut 5,50 € (alv 0 %).

Flipped learning – käänteinen oppiminen (2017) 43,00 € (jäsenhinta 36,55 €)

Marika Toivola, Pekka Peura, Markus Humaloja
Kirja on kirjoitettu kaikille opetuksesta kiinnostuneille. Se ei julista yhtä totuutta, vaan houkuttelee näkemään pedagogisen keskustelun rikkautena oppimisen ja opetustyön kehittämisessä. Tervetuloa matkalle, jossa käänteisen oppimisen teoria ja käytäntö kohtaavat.

Saadaksesi jäsenalennuksen -15 % ilmoitathan jäsennumerosi tilauksen yhteydessä.

MAOL-taulukot (2012) 29,00 €
MAOL-digitaulukot 24,90 €

7. painos

Aito keksijäkokemus (2015) 18,00 €

Nisse Suutarinen, Tarna Kannisto
Opas yläkoululaisten toiminnalliseen keksintöopetukseen. Keksintöopetus sopii kaikkiin oppiaineisiin, sillä keksintöjen kautta voidaan lähestyä mitä erilaisimpia aiheita. Kirja vastaa myös uuden perusopetuksen opetussuunnitelman perusteiden haasteisiin. Kirjan harjoitukset kehittävät yhteisöllisen oppimisen taitoja, monilukutaitoa ja kaikkia laaja-alaisen osaamisen alueita. Oppaan harjoituksista voidaan helposti rakentaa monialaisia oppimiskokonaisuuksia. Opettaja voi myös poimia oppaasta omaan opetukseensa sopivia yksittäisiä oppitunteja.

Aurinkokuninkaan jäätelökone (2012) 25,00 €

Timo Suvanto
Aurinkokuninkaan jäätelökoneessa tarkastellaan maailmaa poikkitieteellisestä näkövinkkelistä. Siis kuvakulmasta, jossa paino on selkeästi jälkimmäisen yhdyssanan loppuosalla “vinkkelistä”. Jos olet kiinnostunut tietämään, miten hölmöläiset jatkavat päivän valoista aikaa, kuka on tarhojen erikoissasiantuntija tai miten saadaan synttärimuna pulloon ja jos olet pitänyt tekijän aiemmista kirjoista Onko pisara pyöreä?Milloin Kuu on keltaisin? ja Limulintu, luultavasti ihastut tähänkin opukseen. Ikään, sukupuoleen tai säätyyn katsomatta.

Brainmatics logiska tankenötter 2 (2009) 11,10 €

Hjärngympa 9,30 €

Saatavilla osat 2 ja 3